Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever. (Lance Armstrong)

onsdag 17. desember 2008

Jørn på glattisen

Nok en av våre medlemmer har vært nedpå. Denne gang var det Jørn som en grytidlig morgenstund tryna i Frognerparken. Heldigvis var det bare stoltheten som fikk seg en trøkk denne gangen. Sykkelen kom også helskinnet fra uhellet.

1 kommentar:

  1. Det er hyggelig at journalistene på TGD skriver om medlemmenes sykkelprestasjoner nå i vintersessongen. Men det er journalistfagelig meg svakt (og et irritasjonsmoment) at innleggene alt oftere er fylt av feil og preget av slurv. Ja, kall dem gjerne sykkelverdens Se & Hør journalister.

    Jeg har vært på glattisen men overhode ikke vært nedpå. Gode sykkelferdigheter og jevnlig trening (på vinterføre, i motsetning til andre av gruppens medlemmer) er faktorer som ufarliggjør dette. Samtidig vet jeg at TGD journalister har endt på sykehuset med skadet albue, fordi de ikke har klart å holde seg på bena under svært sommerlige forhold.

    Det jeg vil frem til er at selv om TGD journalistene karakteriserer dette med vintersykling som både vanskelig og farlig (basert på egne erfaringer og lite treningsvilje) så gjelder nødvendigvis ikke dette gruppens medlemmer.

    SvarSlett