Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever. (Lance Armstrong)

torsdag 1. oktober 2009

Rookie of the year 2010 er funnet

Rolf Rander, med "rookie"-status i VeloClub TGD, har i dag startet forberedelsene til neste års Lillehammer-Oslo med en nøye planlagt utstyrsinvestering. Etter en kjede uheldige sammentreff tidligere i uken så vår man raskt alvoret i situasjonen og traff nødvendige tiltak umiddelbart. Resultatet er en splitter ny Trek Madone 4.7, innkjøpt fra "raske sykler". Støtteapparatet rundt Rolf kommenterer at dette kjøpet ble gjort med en sterk forventning om at forretningen lever opp til sitt navn, og at snitthastigheten rundt Enebakk med dette vil øke merkbart. Det er også ventet at dette vil øke antall "cred"-poeng for nykommeren,i tråd med VeloClub TGD sin tradisjon for at nytt utstyr kan veie opp for manglende erfaring eller tidligere tabber

Webmaster kan legge til at Rolf, til tross for en noe naiv tilnærming til sykkelparkering, er en hyggelig kar som vil passe godt inn i prestasjonsgruppa. Han har på kort tid lest seg opp til omfattende kunnskap om utstyrsgrupper og kadens. Han er på alder med guttungen, og er altså medvirkende til bekjempelse av den tiltagende forgubbingen i gruppa. Når det gjelder håpet om at navnet på butikken vil bidra til økt fart, kan webmaster nevne at han i et par år nå har kjørt i FAST-trøye uten at det har hjulpet nevneverdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar