Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever. (Lance Armstrong)

søndag 27. juni 2010

Den Lille Styrkeprøven


 Våre tapre menn, inkludert hjelperyttere. 
(Jørn var på vei til fest da bildet ble tatt)
Rolf og Jan-Olav samt flere innleide hjelperyttere gjennomførte Den Lille Styrkeprøven i helga. Det var en topp motivert gjeng på 8 stk som lørdag morgen stilte med nybarberte bein og nyinnsmurte rumper og med ambisjoner om en sluttid på ca 6 timer. Vi var helsemessig svært godt dekket i år, med egen sykepleier på start og hele 3 leger og en tannlege i feltet. Og skulle det oppstå serverproblemer hadde vi kompetanse til å fikse det også. Heldigvis ble det ikke behov for hverken rotfyllinger eller sårbehandling, det nærmeste var webmasters krampe i låret under pizzaen på kvelden. Turen ble i det hele tatt en meget positiv opplevelse, noe ikke minst været bidro til.


Rulla gikk fint, dog kanskje med litt lange føringer, her har vi noe å jobbe med. Noen var også ivrige i starten, og vi kunne nok med fordel ha kjørt noe jevnere i bakkene. Fram til Hamar holdt vi 34 km/h i snitt, noe som var meget bra og langt foran skjema. Langs Mjøsa til Minnesund gikk det også greit unna, vi mistet noen en periode, men de kjørte seg opp og vi var samlet det meste av strekningen. Her hadde kjørestyrken til en topptrent Jørn kommet godt med, vi får håpe han kommer sterkere tilbake neste år.  Eidsvoll ble passert på drøye 4 timer, nøyaktig etter skjema. Herfra og inn ble det noe mer hver mann for seg, Biltemasyklene til Team Krüger begynte å fuske, og feltet sprakk litt opp etter at Vidar ignorerte avtalen om å fylle flaskene på Kløfta. Vi kom likevel i mål med få minutters melllomrom på noe over seks timer, og med over 30km/h i snitt, noe som var målet. Alt i alt en grei tur, og det var en støl gjeng som fylte på med B-vitaminer og pizza på kvelden.  For å si det som man sier i Gudbrandsdalen : Detta må oss gjera uppatt!   Takk til alle for fin innsats, en spesiell honnør til pappa Krüger som ødela kjedet opp fra Olavsgård, men som likevel kjempet seg inn til mål. Takk også til lagets fastsykepleier som er opptatt av væskebalanse og elektrolytter og foret oss med Ringer infusjonsvæske i timene før start.


Navn Sist sett Tid  Plassering
Klasse,kjønn,total
Rolf Rander Næss Oslo 190 km 6:13:30 288 / 1695 / 1792
Jan Olav Eide Oslo 190 km 6:15:02 295 / 1710 / 1808
Jørn Tage Tyskerud Ved baren i partyteltet 0:00:00 DNS






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar