Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever. (Lance Armstrong)

onsdag 2. juni 2010

"There must be a (rheumatic) angel"

Grunnet sine revmatiske lidelser blir Helge(37) tatt vare på av selveste englesjefen i Nordsjørittet. 

Vi i Norsk Revmatikerforbund setter stor pris på at du vil sykle i denne puljen. Vi vil bruke den økonomiske støtten vi får fra dette til vårt arbeid for alle med revmatisk sykdom, muskel- og skjelettplager.
Alle puljedeltakerne vil få en sykkelskjorte med Nordsjørittet for en god sak og Revmatikerforbundet sin logo på. Disse vil bli utdelt på en egen stand på samme sted som dere henter startnummer m.m. torsdag 10. og fredag 11. juni. På standen vil det være representanter fra Norsk Revmatikerforbund. Vi håper at alle puljedeltakerne vil benytte skjorten.

Prinsessen heier
Grunnen til at vi ikke har fått sendt ut informasjon før nå er at vi har ventet på bekreftelse fra slottet. Det er nå endelig bekreftet at Prinsesse Märtha Louise som er Revmatikerforbundet sin beskytter vil være til stede for å heie på dere i løypa. Prinsessen vil en kort periode være til stede på Hå gamle Prestegård og Tinghaugbakken. På Hå vil hun også dele ut mat til noen i løypa så det kan lønne seg å stoppe på matstasjonen. Prinsessen vil også heie noen av dere i mål avhengig av når dere kommer i mål selvsagt.



1 kommentar:

  1. Denne kommentaren ble innsendt av Morten B. Jacobsen, 03.06.2010 13:39:10 i nettitgaven til Stavagner Aftenblad:
    Kunne hun ikke heller delt ut englevinger rett før Tinghaugbakken?

    SvarSlett