Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever. (Lance Armstrong)

mandag 4. juni 2007

Bukkerittet, et nytt satsningritt for TGD-ere ?


seteridyll
Originally uploaded by janolaveide.
Unge Mr. DRE (også kjent som Dr. Elvekrok) og undertegnede har planer om å delta i årets Bukkeritt og ønsker herved å invitere deg til en sykkelweekend på fjellet også.

Dette rittet fikk mye god omtale i fjor, og har en utrolig bra løype som noen av prestasjonsgruppen fikk prøvd deler av under vår høsttur i fjor.

Sjekk denne og denne linken. Har for egen del ikke tenkt å delta i NM, har derimot til hensikt å stille i aldersklassen 40-49 i 75k varianten. Hvis man ikke er i konkurransemodus, er det mulig å kjøre downhill i alpinanlegget på Gålå (evt. Skeikampen) eller bare kruse rundt på singletracks eller grusveier (landeveissykelistene) i området mellom Gålå og Skeikampen. Norges-cup anlegg/løype i utfor også en mulighet. Innkvartering på vår hytte i Gålålia, utsikt fra hytta er vedlagt (dere får bære over med alt karbonet i forgrunnen av bildet... : - ). Vi tar sikte på å dra opp fredagen 6/7 og ned igjen 8/6, slik at det blir to fulle sykkeldager på fjellet. Her burde det være muligheter for en hver smak!

PS! Siste ordinære påmeldingsfrist til selve Bukkerittet er 30/6, men regner med at sengeplassene blir revet vekk i god tid før denne datoen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar