Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever. (Lance Armstrong)

mandag 7. september 2009

Nok et velykket Årdalseminar


Årets Årdalseminar gikk av stabelen i helga, og som vanlig var det svært vellykket. Verten hadde stengt av veien fra Tau til Årdal for oss, så vi var alene på veien innover. Verten selv valgte å bli sittende å passe på bilen i 1.5 time....Kapteinen hadde meldt forfall i siste liten, noe som la en demper på stemningen, men som til gjengjeld senket farten i feltet.
Lørdagen ble Ronde Van Hjelmeland gjennomført. Atle, eneste mann på offroad, kjempet tappert for å holde plassen i hovedfeltet, og greide det (nesten) med stil. Fra Hetlandsbygda og opp ble det som vanlig et jævlig kjør, og Andres ble kjørt av før toppen.

Søndag ble en nyvinning introdusert, nemlig sykkeltur på Jæren. Helge(36), Bjørn og Arne hadde fått vasket av seg møkka fra forrige helg og stilte opp på kort varsel og styrket hovedfeltet. Vi gjennomførte en rolig tur på snaue 9 mil rundt Orrevannet. For undertegnede var dette en ny og fin opplevelse som gjerne kan gjentas. Et lite avbrekk på en nyåpnet velodrom ble det også tid til, vi hjalp en sliten deltager i Haustturen K40 med litt drahjelp, her fikk særlig Leif veldig fin kontakt. Og jammen møtte vi ikke Gunn Rita! Hun smilte pent til oss, antagelig mest til Bjørn som hun nok kjente igjen fra forrige helg.

Søndag ettermiddag ble en nedkjørt vert returnert tilbake til Ellen, dog i bedre form enn før helgen. Vi registrerte med glede at fargekombinasjonen på drakta var betraktelig mer harmonisk i år. Takk til Andres for fin helg, detta må oss gjera uppat som man sier i Gudbrandsdalen. Takk også til Ellen og Aksel for gjestfrihet og god forpleining for den tilreisende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar